Dykning som tävlingssport och rekreation

När det har att göra med dykning, finns det olika likheter mellan synkron och individuell. Du kanske också har märkt att vissa dykare utför olika dyk. Utför bärningen från dyket där dykaren kommer att försöka visa lämplig teknik och nåd när de glider i vattnet. Två dykare av exakt samma kön utför exakt samma eller kompletterande dyk från samma nivå. Dykning är en välkänd vattensport som utövas i olika former runt om i världen. Även om synkroniserad dykning har funnits i ett par decennier. Blev det inte vara en officiell sport förrän mitten av 1990-talet.

Varje dykare måste utföra fem unika dyk i varje runda som är valfria

Till att börja med kan en dykare hellre inte ta med en annat dyk. Och istället välja att helt koncentrera sig på sitt personliga dyk. Utföra genomförandet av dyket där han kommer att se till att upprätthålla god kontroll. Det finns två slags domar uppsättningar. Det är vanligt att ha fem eller sju domare sju vid vissa stora utländska evenemang. Och de koncentrerar helt enkelt på hur dyket utfördes.

Utanför tävlingsdykning

är det en sport som utövas av ett brett urval av människor runt om på planeten för rekreationsändamål. Sporten, även kallad synchro-dykning, är extremt hård och utmanande. Rugby har varit en bra jämförelse. Av den anledningen kommer amerikansk fotboll aldrig att vara en olympisk sport. Det är svårt att göra saker på egen hand, men som team kan du gå upp till nu. Vad som är viktigt är dock hur laget vinner och förlorar. Även om det inte är svårt att fastna i dina egna individuella mål och ansvarsområden. Är ditt team det som betyder mest när det gäller att uppnå verklig framgång.

Alla positioner kan placeras i sex unika grupper. Idrottsmanens jobb är att koncentrera sig på träning. Stort eller litet, varje högskola framställer sin storlek för en styrka. Årligen lyckas studenter på högskolan stort och litet. Stora skolor säger att de har vad som är bäst för dig och kompaktskolor kommer att informera exakt samma sak. Klasser 110 behandlar olika kroppsliga komplikationer, medan klasserna 1113 är associerade med idrottare med specifikt visuella problem. De flesta klasser har någon form av förbrukningsvaror att hålla ett öga på. Även om det är en större huvudvärk för vissa än andra.

Eftersom det bara var övning

Hade inte hela dykutrustningen. Det är helt fritt att bestämma sig för alla slags dyk. En volt kommer att genomföra en rutin i luften medan fritt fall. Och måste sedan försöka landa så nära en bestämd punkt som som ett sätt att få poäng. Att inte känna hennes rätt handske börjar misslyckas. Den olympiska facklan kommer antagligen fortsätta att tändas ett tag framöver.

Poängsystemet är lite mer annorlunda för personen och synkroniserade händelser. Att utveckla ett system med verbala eller visuella ledtrådar kan vara användbart. Ett spekulerat alternativ var tänkt att lägga till synkrodykning som en stafett och räkna dubbla poäng.