CBD Olja gjorde att mina eksem har försvunnit!

Mina hudbesvär har försvunnit med hjälp av CBD olja. Och vill nu slå ett slag för den förträffliga substansen cannabidiol.

Efter att ha provat ett tjugotal olika krämer, salvor, kortikoider och tabletter kan jag utan att skämmas kalla CBD olja för mirakelmedicin. Så länge jag kan minnas har jag haft problem med eksem på min kropp. Inte bara på rygg och ben som jag kan dölja, utan även fullt synligt i ansiktet och på händer.

CBD olja på flaskor

Det har naturligtvis försämrat min självkänsla och jag har många gånger undvikit att göra det som jag egentligen vill. Till exempel gå ut på nattklubb med mina vänner en lördagskväll. Låt mig börja berätta vad jag vet om substansen cannabidiol, CBD, som man använder när CBD olja tillverkas.

Jag måste erkänna att jag är långt ifrån någon expert inom det här området

Men jag kan konstatera att det här fungerar för mig och att mina eksem nu är helt borta. CBD är en av hundratalet så kallade cannabinoider i cannabis-plantan och till skillnad från den rogivande och mer kända substansen THC, är CBD inte psykoaktivt och orsakar i sig inget rus.

CBD oljan ska alltså inte förväxlas med olagliga grejer som hasch, cannabis osv. Historiskt sett så har cannabisplantans medicinska egenskaper använts för en rad åkommor, till exempel för att minska smärta eller för att lindra symptom från reumatism och epilepsi.

Lyckligtvis kan även CBD olja hjälpa till att lindra många vanliga hudbesvär

Som i mitt fall där CBD olja har motverkat mina plågande eksem och utslag. Ju mer jag läser om CBD olja, desto mer inser jag att oljan har otroligt många användningsområden för att förbättra folks totala hälsa. Jag läser om folk som får mer energi och blir kvitt kronisk trötthet vilket är helt fantastiskt. Det här är något som jag tycker Sverige ska lägga mer fokus och resurser på.

CBD olja

Mina problem med atopiskt eksem är nu sedan fem månader helt borta, och det är första gången någonsin jag kan minnas att det är så, och det känns så förbannat skönt att kunna leva ett normalare liv. Jag skäms inte längre för att gå på gymmet eller nattklubben. Jag kan rekommendera alla som lider av problem likt de som jag har gjort, att testa CBD olja. Det finns perfekta startpaket som säljs på nätet till dig som vill börja använda CBD olja. Gör det!